Korting op unieke AH Hamster badlakens

Deze hele zomer ontvang je € 5 korting op onze unieke Hamster strandlakens bij besteding van minimaal € 75 aan boodschappen. Er zijn twee versies. Op=op.

Nieuwe spaaractie bij Albert Heijn Nuland

Vanaf deze week kun je sparen voor 50% korting op badtextiel van Virébath! Je ontvangt bij elke 5 euro aan boodschappen een spaarzegel. Met 6 zegels op je kaart koop je de handdoek van 6,99 voor 3,49 en de douchelaken van € 13,99 voor € 6,99. Washandje is los verkrijgbaar voor maar € 0,99. De spaaractie loopt tot en met 24 juni.

  Heb je een spaar artikel gemist? Onze exusses daarvoor. Maak gebruik van de nabestelservice bij onze infobalie.

Veel plezier in de Efteling

Van 12 t/m 25 februari kon je sparen voor 10 euro korting op een Eftelingkaartje. Lever t/m 17 juni je volle spaarkaart in en treed binnen in een wereld waar sprookjes tot leven komen.

Pas op voor nepacties

Er zijn regelmatig winacties in omloop via Facebook, e-mail, SMS of WhatsApp die niet afkomstig zijn van Albert Heijn. Doe hier niet aan mee, het gaat om oplichterij!

Winnaars

03-03-2018 - Myrna Jansen van Rooij wint de kar vol frisdranken van Vrumona via onze like actie op de Facebook pagina van Albert Heijn Nuland (facebook.com/ahnuland)

22-01-2018 - Erica Verstegen zat het dicht bij het originele totaal bedrag van 25 route 99 actieproducten! Van harte gefeliciteerd en geniet van deze volle tas!