Wie gun jij een excellente kerst?

Tot en met vrijdag 21 december kun jij bij ons in de winkel je kerstwens invullen voor iemand die een excellente kerst verdient. Wij kiezen de drie mooiste wensen uit en maken diegene blij met een heerlijk pakket voor een ‘excellente kerst’!

Genieten met AH Excellent voor de feestdagen

Deze kerst maken we het nog makkelijker én lekkerder. Kies dit jaar voor een bijzondere combinatie van ingrediënten. Of maak iets dat zo apart is dat je het eerder in een restaurant verwacht. Je vindt het bij AH Excellent, speciaal voor de feestdagen!

Spaar voor servies van écht porselein

Wat de gelegenheid ook mag zijn, met dit prachtige servies wordt elke maaltijd bijzonder. De collectie bestaat uit 4 verschillende sets witte borden, die mooi combineren met de grijze kommen en de saladeschaal. Je gedekte tafel een extra feestelijk tintje geven? Dan zijn er ook de limited editions. Sparen maar!

Spaar voor 50% korting op water- en wijnglazen!

Bij Albert Heijn Nuland kun je vanaf deze week sparen voor 50% korting op glazen van Royal Boch. Wat je ook serveert, met de water- en wijnglazen zet je iets bijzonders op tafel.

Je ontvangt bij elke 5 euro aan boodschappen een zegel. Met 10 zegels ontvang je 50% korting. Je kunt sparen tot en met 30 december 2018. Volle spaarkaarten kun je inleveren tot en met 6 januari 2018.

Volg ons op social media

Blijf envloudig op de hoogte van het laatste nieuws en de beste acties via ons social media kanalen!

Pas op voor nepacties

Er zijn regelmatig winacties in omloop via Facebook, e-mail, SMS of WhatsApp die niet afkomstig zijn van Albert Heijn. Doe hier niet aan mee, het gaat om oplichterij!

Winnaars

03-03-2018 - Myrna Jansen van Rooij wint de kar vol frisdranken van Vrumona via onze like actie op de Facebook pagina van Albert Heijn Nuland (facebook.com/ahnuland)

22-01-2018 - Erica Verstegen zat het dicht bij het originele totaal bedrag van 25 route 99 actieproducten! Van harte gefeliciteerd en geniet van deze volle tas!