Onze producten op hun paasbest

Met Pasen wil je genieten van een lekker paasontbijt of uitgebreide paasbrunch. Proef de paassfeer in onze winkel of doe op ah.nl je paasboodschappen en laat ze gemakkelijk thuisbezorgen of haal ze op via ons Pick Up Point.

Spaaractie Nulandia

Tot en met 15 april kun je sparen voor alle 587 helden van Nulandia! Je kunt ze verzamelen in een fantastisch album! Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je één zakje met 6 voetbalplaatjes, en elke week bij een aantal producten! Zo kun je dus sneller sparen!

Ruilmiddag in de kantine van Nulandia

Voor die fanatieke verzamelaars die nog een paar Nulandia voetbalhelden missen in hun album en zelf dubbele plaatjes hebben organiseren wij op vrijdag 20 april een ruilmiddag in de kantine van Nulandia tussen 16.00 - 19.00 uur. Tijdens deze middag kunnen alle voetbalplaatjesspaarders in de kantine terecht om naar hartelust te ruilen en zo hun Nulandia verzamelalbum compleet te krijgen.

Maand tegen verspilling

De maand tegen verspilling van We Are Food 2018 is begonnen! Wij helpen mee tegen verspilling, nu jullie nog. Download de Afgeprijsd app en maak een boodschappenlijstje van Afgeprijsde producten!

Veel plezier in de Efteling

Van 12 t/m 25 februari kon je sparen voor 10 euro korting op een Eftelingkaartje. Lever t/m 17 juni je volle spaarkaart in en treed binnen in een wereld waar sprookjes tot leven komen.

Zoveel paaslekkers om van te genieten

Je kunt nu extra genieten van diverse paaslekkernijen! Sla alvast je chocolade eitjes, koekjes en schuimpjes in en berg je lekkernijen op in onze handige bewaarpotten.

Pas op voor nepacties

Er zijn regelmatig winacties in omloop via Facebook, e-mail, SMS of WhatsApp die niet afkomstig zijn van Albert Heijn. Doe hier niet aan mee, het gaat om oplichterij!

Winnaars

03-03-2018 - Myrna Jansen van Rooij wint de kar vol frisdranken van Vrumona via onze like actie op de Facebook pagina van Albert Heijn Nuland (facebook.com/ahnuland)

22-01-2018 - Erica Verstegen zat het dicht bij het originele totaal bedrag van 25 route 99 actieproducten! Van harte gefeliciteerd en geniet van deze volle tas!