Brood voor iedereen

Brood als ontbijt, als lunch, als tussendoortje of voor bij het avondeten. Brood is er in vele soorten, maten en smaken. Ben jij meer een liefhebber van volkoren? Of valt bij jou de keuze op speltbrood? Bij ons vind je een breed assortiment aan broodsoorten. Laat je inspireren of ga voor je all time favorite.

Bak je eigen boodschappen!

Met onze Koekenbakkers-spaaractie spaar je nog t/m 28 oktober samen met je ouders voor leuke uitsteekvormpjes. Zo maak je de lekkerste en mooiste koekjes! In totaal zijn er maar liefst 40 verschillende uitsteekvormpjes in 5 kleuren. Met letters, cijfers én iconen bak je je favoriete woorden en boodschappen.  

Dat wordt in de herfstvakantie gezellig samen bakken. Spaar je mee?

Volg ons op social media

Blijf envloudig op de hoogte van het laatste nieuws en de beste acties via ons social media kanalen!

Pas op voor nepacties

Er zijn regelmatig winacties in omloop via Facebook, e-mail, SMS of WhatsApp die niet afkomstig zijn van Albert Heijn. Doe hier niet aan mee, het gaat om oplichterij!

Winnaars

03-03-2018 - Myrna Jansen van Rooij wint de kar vol frisdranken van Vrumona via onze like actie op de Facebook pagina van Albert Heijn Nuland (facebook.com/ahnuland)

22-01-2018 - Erica Verstegen zat het dicht bij het originele totaal bedrag van 25 route 99 actieproducten! Van harte gefeliciteerd en geniet van deze volle tas!