Heerlijk welkom bij Albert Heijn in Nuland!


Producten met 35% korting overzichtelijk in de afgeprijsd-app

Een THT van vandaag? Die koop je met een flinke korting bij Albert Heijn Nuland. Producten die langer houdbaar zijn of die je niet in een dag kunt opeten, prijzen we enkele dagen voor de THT al af. Producten met 35% korting zijn vanaf vandaag overzichtelijk te zien in de Afgeprijsd-app. Je koopt dan voordelig een prima product en wij hoeven minder voedsel weg te gooien. 

Download de Afgeprijsd app nu gratis voor je smartphone of tablet en begin direct met besparen!

Bestellen uit het assortiment van de winkel via ah.nl

Met onze in store pick up point heb jij als klant het voordeel dat je kunt bestellen uit het assortiment van jouw eigen Albert Heijn winkel in Nuland. Dus ook het bestellen van verse gesneden vleeswaar en afgebakken broodjes van de bakker behoren tot de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig om het aanbod van in store pick up points te vergroten.

Razendsnel kleine bedragen afrekenen bij Albert Heijn Nuland

U rekent vanaf nu in onze winkel razendsnel en gemakkelijk kleine bedragen af, tot en met € 25. Je hoeft geen pincode in te toetsen. Even je Betaalpas tegen de betaalautomaat aan houden en de betaling is voldaan. Handig bij het afrekenen van een bosje AH Rozen, de krant of andere dagelijkse boodschappen.

Exclusief: de AH Nuland Bigshopper

Speciaal voor Albert Heijn Nuland heeft Cor Vissers een bigshopper ontworpen. Op de bigshopper is de broodafdeling van onze winkel te zien en de bezorgwagen voor het winkelpand. Deze speciale bigshopper is gemaakt ter gelegenheid van het 80 jarig bestaan van de winkel.

De AH Bigshopper is in de winkel te koop voor 2,49 euro.