Bestellen bij Albert Heijn in Nuland

Op ah.nl kun je kiezen uit het assortiment van je vertrouwde Albert Heijn winkel in Nuland. Bij deze supermarkt doe je je boodschappen zoals jij dat wilt. Snel onderweg even ophalen bij ons Pick Up Point. Of ze laten bezorgen tot in je keuken. Allemaal op het moment dat jou uitkomt. En de lege flessen en kratten? Die nemen we gewoon weer mee.

Besteld via ah.nl?

Geef hier je ordernummer(s) door en geef aan wanneer we mogen langskomen.

Geen bevestiging per e-mail.

Wil je klant worden van online bezorgen? Neem contact met ons op en we wijzen je de weg om via ah.nl te bestellen met bezorging vanuit Nuland.

Vandaag besteld, morgen in huis

Als je op werkdagen op ah-nuland.nl bestelt, heb je je boodschappen de volgende dag al in huis. De servicekosten variëren tussen de €5.00 en €10.00 afhankelijk van het adres dat je kiest. Het minimale orderbedrag is €40.00. De bezorger heeft een PIN-apparaat bij zich, zodat je de boodschappen direct kunt afrekenen.

Ophalen wanneer het jou uitkomt

Wanneer je online je boodschappen doet bepaal jij hoe en wanneer je ze wilt ontvangen. Je kan ze snel onderweg even oppikken bij ons Pick Up Point wanneer het jou uit komt.

Onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie

Jouw boodschappen worden met zorg uitgekozen en vervoerd. Zo moeten alle producten voldoen aan onze strikte kwaliteitseisen en worden koel- en vriesproducten in aparte boxen vervoerd. Mocht je toch niet tevreden zijn dan krijg je van ons gewoon je geld terug.

Alle Bonusaanbiedingen kan je makkelijk online bestellen. Wekelijks de beste deals op een rij.

   Bekijk alle Bonusaanbiedingen