Welkom bij de klantenservice van onze winkel

Graag helpen wij u hier aan een passend antwoord op uw vragen. U kunt op ah.nl kijken of uw vraag erbij staat en daar direct een vraag stellen aan Albert Heijn Nederland. Via deze pagina neemt u contact op een Albert Heijn winkel in Nuland.

Met uw vraag of klacht helpt u de kwaliteit, de service en de informatie te verbeteren. Want elke vraag aan de AH Nuland klantenservice komt na enige tijd terecht bij de verantwoordelijke persoon. Bijvoorbeeld bij een orderverzamelaar of leverancier, of bij de webbeheerder van ah-nuland.nl. Vaak zijn vragen of klachten het begin van een verbetering.

Soms vraagt een antwoord even geduld

Bij de AH Nuland klantenservice kunnen we uw vragen bijna altijd direct beantwoorden. Veel informatie is voorhanden. Maar soms leggen we de vraag liever voor aan een specialist of aan de supermarktmanager van onze winkel. In zo'n geval spreken we met u een tijdstip af waarop we contact met u opnemen. U kunt er ook voor kiezen uw vraag via deze website te stellen, zodat u het antwoord via de mail ontvangt. Overigens kunt u ook in de winkel terecht met uw vragen en klachten, bijvoorbeeld voor onze onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie.

Wil je klant worden van online bezorgen? Neem contact met ons op en we wijzen je de weg om via ah.nl te bestellen met bezorging vanuit Nuland.

Social Media

Stel hier uw vraag aan ons webcare team.

Bel ons

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00, zaterdag van 08:00 tot 18:00 en zondag 12:00 tot 17:00.

Stuur een bericht

We streven ernaar je vraag binnen 3 werkdagen te beantwoorden. Maak gebruik van het formulier hieronder.