Jouw Appie in Nuland, al meer dan 83 jaar!

In onze supermarkt krijg je een uitgebreide keuze in bekende merken en de eigen merken van Albert Heijn. Het versaanbod is gigantisch, we bakken het brood vers af en met de brede keuze aan delicatessen zorgen we ervoor dat iedereen altijd iets lekkers kan uitkiezen. Met onze kookconcepten Kookgemak en Maaltijdgemak maken we koken voor iedereen lekker en net een beetje gemakkelijker.


Ons Pick Up Point service is een nieuwe manier van boodschappen doen bij Albert Heijn Nuland. Je bestelt online je boodschappen. Wij doen de boodschappen voor jou, en je haalt ze op wanneer het jou uitkomt. De service heeft geen minimum aankoopbedrag en je betaalt dezelfde prijzen als in de winkel.

Eigen merken

Naast de grote keuze in A-merken van onze leveranciers bieden we met onze diverse eigen merken betrouwbare kwaliteit. Een uitgebreid assortiment, altijd met de juiste prijs-kwaliteitverhouding zoals je van Albert Heijn mag verwachten.

  Meer over onze merken

Persoonlijk voordeel

Om maximaal te profiteren van je AH Bonuskaart, maak je hem persoonlijk. Je ontvangt dan wekelijks vele extra's die voor jou persoonlijk zijn geselecteerd.

  Alle voordelen

83 jaar geschiedenis

De Albert Heijn winkels zoals je die nu kent, zijn voortgekomen uit een klein kruidenierswinkeltje dat 83 jaar geleden in Nuland zijn deuren opende. De geschiedenis van Zwanenberg toen Jan en Nelleke samen een winkel starten aan huis in 1935.

Iedere dag beter

We hebben de ambitie om het samen iedere dag beter te doen. Voor het milieu, voor onze gezondheid, voor eerlijke producten, voor het welzijn van dieren en voor de buurt. Albert Heijn Nuland wil samen met Albert Heijn een actieve bijdrage leveren aan een gezonde en duurzame Nulandse samenleving.