Heerlijk welkom bij Albert Heijn in Nuland!


Allerhande, zo lukt elk recept

Vertrouwd lekker én verrassend, dat is Allerhande. Precies wat jij iedere dag op tafel wilt zetten. Met een magazine, website, twee apps en receptkaarten is Allerhande jouw onuitputtelijke bron van culinaire inspiratie. Alle recepten worden samengesteld door onze culinaire experts en uitgebreid getest en geproefd. De recepten zijn duidelijk, niet te lang en vooral: lekker.

Ruim 14.000 recepten online

Allerhande helpt je met kiezen én koken. Hier vind je voor elk moment een lekker recept. Met de handige video’s leer je kooktechnieken en bereid je gerechten stap voor stap. Met de handige instructievideo’s leer je snij- en kooktechnieken, zie je kooklessen om perfecte klassiekers te maken en receptvideo’s om een recept stapsgewijs te bereiden. Kies nu uit meer dan 800 video’s. Met het hartje bij het recept bewaar je jouw succesnummers. De opgeslagen recepten vind je terug onder ‘mijn recepten’. Heb je een profiel op ah.nlen ben je ingelogd? Dan vind je jouw favorieten terug op al je apparaten.


Download de Allerhande Koken-app


De Allerhande Koken-app is jouw kookhulp in de keuken. Maak stap voor stap de lekkerste gerechten met duidelijke foto’s en receptvideo’s. Elke week nieuwe recepten!

Heb je zin in een snelle hap of wil je juist een uitgebreid diner op tafel zetten? Ga je voor een dagje slank of vegetarisch? In de Allerhande Koken-app vind je altijd een lekker gerecht. Nu met gemakkelijke zoek- en filterfunctie. 


  

Jouw kookhulp in de keuken:

 Stap voor stap koken met duidelijke
     foto’s, heldere uitleg en receptvideo’s

 Keuze uit honderden recepten
 Bestuur de app met je stem.
     Geen vieze vingers op je iPad!
 Ontvang elke week een melding als er
     nieuwe recepten voor je klaarstaan

Video’s

Met de handige instructievideo’s leer je snij- en kooktechnieken, zie je kooklessen om perfecte klassiekers te maken en receptvideo’s om een recept stapsgewijs te bereiden. Kies nu uit meer dan 800 video’s.

Mijn favorieten

Met het hartje bij het recept bewaar je jouw succesnummers. De opgeslagen recepten vind je terug onder ‘mijn recepten’. Heb je een profiel op ah.nlen ben je ingelogd? Dan vind je jouw favorieten terug op al je apparaten.

Kookhulp in de keuken

Jouw kookhulp in de keuken met elke week nieuwe recepten. Stap voor stap koken met duidelijke foto’s, heldere uitleg en video’s. Geen vieze vingers op het scherm, want je kunt de Allerhande Koken-app besturen met je stem. Download gratis.


Allerhande voor kids

Mini-chefs koken met Allerhande voor kids. Met leuke animaties en coole extra’s leren kinderen echt koken. Keuze uit 30 lekkere recepten.

YouTube & Pinterest

Volg Allerhande ook op YouTube enPinterest. Op YouTube verschijnen elke week nieuwe kookvideo’s. Via Pinterest geven we dagelijks tips voor Bonus-recepten en seizoensgerechten.

Het magazine in de winkel en als app

Elke maand in de winkel en op je tablet. Inspiratie voor een dagelijkse of juist bijzondere maaltijd en ontdek de lekkerste seizoensproducten en -gerechten. Download de Allerhande Magazine-app voor iOS of Android.


In 15 minuten op tafel

Met de receptkaarten in de winkel beslis je ter plekke wat er vanavond op het menu staat. Binnen 15 minuten op tafel!

Kookworkshop

Leer alle tips & trucs en kook de sterren van de hemel tijdens een Allerhande-kookworkshop. In de kookstudio van Miele in Vianen (nabij Utrecht) leer je koken als een echte chef.