Allerhande, zo lukt elk recept

Vertrouwd lekker én verrassend, dat is Allerhande. Precies wat jij iedere dag op tafel wilt zetten. Met een magazine, website, twee apps en receptkaarten is Allerhande jouw onuitputtelijke bron van culinaire inspiratie. Alle recepten worden samengesteld door onze culinaire experts en uitgebreid getest en geproefd. De recepten zijn duidelijk, niet te lang en vooral: lekker.

Het magazine in de winkel en als app

Elke maand in de winkel en op je tablet. Inspiratie voor een dagelijkse of juist bijzondere maaltijd en ontdek de lekkerste seizoensproducten en -gerechten. Download de Allerhande Magazine-app voor iOS of Android.

In 15 minuten op tafel

Met de receptkaarten in de winkel beslis je ter plekke wat er vanavond op het menu staat. Binnen 15 minuten op tafel!

Kookhulp in de keuken

Jouw kookhulp in de keuken met elke week nieuwe recepten. Stap voor stap koken met duidelijke foto’s, heldere uitleg en video’s. Geen vieze vingers op het scherm, want je kunt de Allerhande Koken-app besturen met je stem. Download gratis.

Ben je op zoek naar lekkere, voordelige maaltijden? Dan zit je goed met Bonuskoken. Hier vind je namelijk elke week 5 gevarieerde maaltijden samen met Bonusaanbiedingen. Smakelijk voordeel!

  Elke week 5 nieuwe recepten