Bestel je foto op posterformaat

Je kunt vanaf vandaag je eigen Nulandia voetbalplaatje in posterformaat bestellen! Het formaat van de poster is 50x70 cm en kost maar 12.50 euro! Bestellen kan bij de infobalie van onze winkel tot en met zondag 22 april. Je betaald direct en kunt je poster afhalen na de verkoopperiode (22 april). Je ontvangt een bericht als je poster bij ons binnen is.

Ruilmiddag in de kantine van Nulandia

Voor die fanatieke verzamelaars die nog een paar Nulandia voetbalhelden missen in hun album en zelf dubbele plaatjes hebben organiseren wij op vrijdag 20 april een ruilmiddag in de kantine van Nulandia tussen 16.00 - 19.00 uur. Tijdens deze middag kunnen alle voetbalplaatjesspaarders in de kantine terecht om naar hartelust te ruilen en zo hun Nulandia verzamelalbum compleet te krijgen.

Sport en Albert Heijn hebben veel dingen gemeen. Beide dragen hun steentje bij aan bewust, gezond en duurzaam leven. Ook ambitie bindt ons. Nulandia streeft voortdurend naar verbetering. Ieder jaar weer stappen maken. Voor onze supermarkt geldt hetzelfde. Iedere dag beter en dus iedere dag weer een topprestatie leveren; om jou als klant zoveel mogelijk te verwennen.

Beide ondernemers zijn ook nauw betrokken bij Nulandia. Rianne: ‘ik ben fan van Nulandia, met name het team van mijn zoon ga ik graag aanmoedigen’. John: ‘ik ben 20 jaar actief lid geweest van Nulandia en ga zo nu en dan kijken’. Kenmerkend voor onze supermarkt is ook de dorpse ons-kent-ons mentaliteit. Binnen Nulandia zie je dit ook terug. Iedere inwoner van Nuland kent vast wel iemand die lid is van jullie mooie vereniging.

Albert Heijn Nuland is trots dat zij als partner aan jullie jubileumjaar mag bijdragen middels dit spaaralbum. Wij zetten de lokale toppers van Nulandia graag in het zonnetje. En hoe je ook spaart en in wat voor team je ook speelt.... dit wordt een album vol herinneringen voor later.

Vanaf de zijlijn wensen wij jullie veel speel, spaar, ruil en kijk plezier!

John Zwanenberg & Rianne Rovers en alle medewerkers van Albert Heijn Nuland

Dit plaatjesboek is ter ere van het 75-jarig bestaan van Nulandia, dit lopende seizoen 2017-2018.

Nulandia is een club met een rijke historie en een rijke traditie. Zo zijn wij er trots op dat we al die jaren gevoetbald hebben met onze eigen jongens en meiden.

Ik weet zelf niet meer waar Nulandia is begonnen te voetballen. Maar ik weet nog goed dat achter café/zaal van Boekel werd gevoetbald. Voor de jongere leden onder ons: dit café stond op de plek waar nu de Albert Heijn staat. Het veld lag waar nu de bejaardenwoningen staan oftewel de Burgemeester

Teunissenstraat. Later verhuisde Nulandia naar de Duyn en Daelseweg, waar nu de tennis- en korfbalvelden liggen. Hier staan nu deels huizen en een deel is nu dus in gebruik genomen door de tennisvereniging L.T.V. Nuland en Be Quick.

De huidige locatie zoals we die nu kennen is ruim 40 jaar geleden in gebruik genomen. De kantine door eigen mensen gebouwd, de kleedkamers door de gemeente Nuland. Enkele jaren geleden is de kantine rigoureus verbouwd door de leden en vanuit eigen gespaarde middelen. De kleedkamers zijn 11/2 jaar geleden verbouwd en het resultaat mag er zijn.

Nulandia is erg blij met zijn vrijwilligers en het lijkt me om deze mensen bij deze nogmaals hartelijk te bedanken. Hopelijk gaat u genieten van uw plaatjesboek en ik wens u allen veel sportiviteit toe en een goede gezondheid.

Ad van de Meulenreek, voorzitter

Actievoorwaarden

  • Spaar voetbalplaatjes van 19 februari tot en met 15 april 2018
  • Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je 1 zakje met 6 voetbalplaatjes
  • Er zijn 587 verschillende voetbalplaatjes in totaal. Op = Op
  • Het aantal voetbalplaatjes wordt berekend over het bruto bonbedrag, voor verrekening van de Bonuskorting, op het moment dat je je online bestelling plaatst. Dit is identiek aan de berekening in de winkel.
  • Voor online bestellingen die thuisbezorgd worden geldt een minimum bestelbedrag van 40 euro, wanneer je ophaalt bij een Pick Up Point is er geen minimum bestelbedrag
  • Alle genoemde minimum bestelbedragen zijn excl. statiegeld en servicekosten
  • Uitgezonderd van de actie zijn: sterk drank, tabak, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage
  • Deze voetbalplaatjes zijn exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn Nuland
  • De verkoopprijs van de verzamelalbum is € 2,49