Everybody Appie

In onze supermarkt krijg je een uitgebreide keuze in bekende merken en de eigen merken van Albert Heijn. Het versaanbod is gigantisch, we bakken het brood vers af en met de brede keuze aan delicatessen zorgen we ervoor dat iedereen altijd iets lekkers kan uitkiezen. Met onze kookconcepten Kookgemak en Maaltijdgemak maken we koken voor iedereen lekker en net een beetje gemakkelijker.

Ons Pick Up Point service is een nieuwe manier van boodschappen doen bij Albert Heijn Nuland. Je bestelt online je boodschappen. Wij doen de boodschappen voor jou, en je haalt ze op wanneer het jou uitkomt. De service heeft geen minimum aankoopbedrag en je betaalt dezelfde prijzen als in de winkel.

AH Nuland klantenservice

Met uw vraag of klacht helpt u de kwaliteit, de service en de informatie te verbeteren van de winkel en de website. Want elke vraag aan de AH Klantenservice komt na enige tijd terecht bij de verantwoordelijke persoon. Bijvoorbeeld bij een orderverzamelaar of leverancier, of bij de webbeheerder van ah-nuland.nl. Vaak zijn vragen of klachten het begin van een verbetering.

AH kwaliteit

We stellen zeer hoge eisen aan onze verse producten. Of het nu gaat om vlees, vis, kaas, groente of fruit, alle producten moeten aan onze maatstaven voldoen. Door intensief met telers en leveranciers samen te werken, kunnen we het beste bieden. Ook onze Eigen Merk houdbare producten voldoen aan strenge eisen. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over het product, dan geldt onze onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie.

Diensten in deze winkel

OV-service
Voor het kopen en opladen van een anonieme OV-chipkaart of een wegwerpchipkaart.

Bol.com afhaalpunt
Tijdens het boodschappen doen je bol.com bestelling afhalen.

Loterijen
Loten van je favoriete loterij koop je bij de servicebalie.

Copieerservice
Voor het maken van een copie tot A3 in zwart-wit of kleur.


WiFi-service

Om gebruik te maken van boodschappenhulp Appie bieden we gratis draadloos internet aan.

Fotoservice
Foto's bestellen voor een scherpe prijs. En de beste inspiratie voor je mooiste foto's.

Geldautomaat
Voor contant geld kun je in de winkel met een geldautomaat pinnen.

Gratis parkeren
Voldoende parkeerplaatsten voor de deur.


Gratis koffie, thee en chocomelk
Heerlijk voor tijdens het winkelen. U heeft keuze uit koffie, cappuccino, thee of warme chocomelk. 

Inzamelpunt voor recyclen
Je kunt bij de winkel terecht voor glas, lege batterijen, lampen, frituur vetten en natuurlijk uw lege flessen.

Op elke maandag kunt u bij onze winkel tussen 8.00-12.00 uur mobieltjes, blik en metalen, printer cartridges, kabels / stekkers, brillen en klein wit- en bruingoed inleveren.

Met kleine stapjes grote resultaten halen

Met z'n allen iedere keer een beetje meer doen. Zo kunnen we iedere keer een beetje meer bereiken. Voor het milieu, onze gezondheid, voor eerlijke producten, voor het welzijn van dieren, of voor de buurt. En door al dat 'meer doen' krijgt een groot woord als 'duurzaamheid' ineens een eigen plekje in ons dagelijkse leven. Albert Heijn Nuland doet meer op lokaal gebied maar ook samen met alle andere winkels van Albert Heijn.

Heb jij ook hart voor onze klanten?

Bij Albert Heijn Nuland werken we hard voor onze klanten. Wil je je ook inzetten voor de beste supermarkt van Nederland?

85 jaar geschiedenis

De Albert Heijn winkel zoals u die nu kent, is voortgekomen uit een klein kruidenierswinkeltje dat ooit in Nuland stond. Het begon allemaal toen Jan en Nelleke Zwanenberg samen een winkel starten aan huis in 1935.