Heerlijk welkom bij Albert Heijn in Nuland!


Services

Naast boodschappen doen bij Albert Heijn Nuland kun je in de winkel ook terecht voor verschillende services. Hieronder staan ze allemaal.

AH Mobiel

Voordelig prepaid bellen, sms'en en internetten begint bij Albert Heijn. Met altijd het meeste gratis bel- en internettegoed.

Fotoservice

Dé plek om wat van je foto's te maken. AH Fotoservice brengt je graag op nieuwe ideeën en maakt het je makkelijk om bijzondere dingen met je foto's te doen.

Cadeaukaarten

Een cadeaukaart pakt voor iedereen leuk uit. Ons assortiment bestaat uit meer dan 40 verschillende cadeaukaarten, onderverdeeld in drie categorieën: Mode & Wonen, Entertainment en Vrije tijd.

Postservice

Met onze Postservice kun je tijdens het boodschappen doen je postzaken regelen en ook direct je pakket versturen of ophalen. En natuurlijk kun je bij Albert Heijn Nuland altijd terecht voor postzegels.

Loterijen

Loten van je favoriete loterij koop je bij AH. Bij de servicebalie kun je loten kopen van de Staatsloterij, het Miljoenenspel, verschillende spellen van de Lotto en krasloten.

Ticketservice

Koop je toegangskaarten voor attractieparken en de leukste dierentuinen bij AH. Dan hoef je daar niet in de rij te staan bij de kassa's. Je kunt meteen doorlopen naar de controlepoorten. Veel plezier.

Appie app

Appie is de gratis AH app voor op je smartphone om je boodschappenlijst te maken, boodschappen te bestellen of te zoeken in de recepten van Allerhande. Thuis, onderweg en in de winkel.